//
About

Tallinnlanna tarkoittaa tallinnatarta, jollaiseksi tulin toukokuussa 2012 muuttaessani Tallinnaan. Tämä blogi on minun, Anna Laineen, tapa ottaa haltuun uusi kotikaupunkini.

Mistä löytyy kaupungin paras hampurilainen? Minne 30 henkeä mahtuu illastamaan? Mistä voi varata saunan? Mihin ravintoloihin ja kahviloihin kannattaa tutustua? Minkälaisista tarinoista kaupunki muotoutuu? Tallinnlanna  etsii vastauksia ja jakaa kokemuksensa tässä blogissa.

Mainokset

Keskustelu

8 thoughts on “About

 1. Hei, mahtava ja mielenkiintoinen blogi! Jos et ole vielä ehtinyt, käy tsekkaamassa MaMo-kahvila Liivalaia-kadulla. Toinen samanlainen taitaa olla jossain sataman lähellä… Se oli yksi omista lempparipaikoistani kun asustelin Tallinnassa.

  Posted by Lauljanna | 5.2.2013, 11:23
  • Kiitos vinkistä! Täytyykin heti käydä tsekkaamassa MaMo! Mielestäni hyviä kahviloita ei voi koskaan olla mielessä liikaa. On hyvä tietää jokaisesta kaupunginosasta joku kiva paikka, jossa viivähtää ja levähtää tarpeen tullen.

   Posted by tallinnlanna | 5.2.2013, 21:30
 2. Sain kontaktitietosi Halosen Paavolta. Jos tunnet Reetta Aallon, niin olen hanen anoppinsa ja juuri nyt Tallinnassa tyokeikalla toukokuun loppuun. Kavin tanaan lounaalla Mamossa ja oli tosi hyvaa ruokaa. Lounasaikaan todella taynna. Jos sinulla olisi tietoa vanhojen tavaroiden kaupoista olisin kiitollinen. Etsin sellaisi vanhoja talonpoikaistyyppisia kaappeja. Laita viesti vaikka tanne blokkiisi. Kiitos paljon.

  Posted by Pirkko urli | 11.4.2013, 16:40
 3. Kiitos pikaisesta vastauksesta. Olisi ihan kiva tavata. Ilmoittele milloin sinulle sopisi. Olen paivat toissa, mutta iltaisin ja viilonloppuisin vapaana. Sun blokkisi tiedot on todella hyvia joten aion kayttaa niita hyvakseni tutustumalla Tallinnaan paremmin.

  Posted by Pirkko Urli | 12.4.2013, 09:45
 4. Hei, Anna!
  Pyytäisin ystävällisesti ottamaan minuun yhteyttä sähköpostitse (oletan, että osoitteeni näkyy sinulle).
  Asia koskee Regina-lehteä.
  Onnittelut uudesta pestistä.
  Ystävällisesti
  Anna Hakala

  Posted by Anna Hakala | 7.5.2013, 08:41
 5. Hei Anna!

  Matkamessut 2014 järjestetään 16.–19. tammikuuta uusitussa Messukeskuksessa Helsingissä. Matkamessuilla bloggaajat pääsevät tutustumaan matkailuun liittyviin uusiin ideoihin, jännittäviin maihin ja kotimaan kohteisiin sekä tietenkin kohtaamaan uusia tuttavuuksia niin yritys- kuin blogimaailmasta.

  Uskon, että viihtyisit Matkamessuilla, ja lähetän siksi sinulle tämän kutsun hakea messuille bloggaajapassia. Ennen messuja valitsemme nimittäin matkabloggaajia, jotka pääsevät veloituksetta messuille kaikkina messupäivinä, siis myös ammattilaispäivänä torstaina 16.1. Lue lisää bloggaajapassin hausta ja lähetä oma hakemuksesi osoitteessa http://www.messukeskus.com/Sites3/Matka/Kavijat/Bloggaajat/Sivut/default.aspx.

  Terkuin, Anna Messukeskuksesta

  Posted by Anna | 13.11.2013, 08:07

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: