//
you're reading...
Ravintolat ja kahvilat

New York New York – ravintola ihmeellisen lyhyellä listalla

Kuva

Ja jälleen Tallinnaan on avattu uusi ravintola! On mukava huomata, että uusia paikkoja syntyy myös vanhan kaupungin ulkopuolelle, mutta kuitenkin keskikaupungin alueelle. New York New York / NY NY avasi ovensa Kentmanni ja Sakala katujen kulmassa pari kuukautta sitten. Uuteen toimistotaloon perustetun ravintolan voisi ajatella olevan kylmä ja kalsea, mutta NY NY on onnistunut luomaan varsin miellyttävän ympäristön ruokailulle.

KuvaVirolaisissa ravintoloissa on tapana, että menut ovat hyvin pitkiä. Useissa ravintoloissa on tarjolla kaikkea mahdollista perseestä perämoottoriin (kuten kokkiystäväni sanoi puhuessaan venäläisistä menuista, jotka ovat samalla tavalla pitkiä). Olen yrittänyt selvittää miksi listat pidetään niin täynnä annoksia, mutta edes virolaiset ystäväni eivät ole osanneet kertoa syytä sille. NY NY yllätti lyhyellä listallaan. Kerrankin oli helppo valita mitä syö!

Virolaiseen tapaan myös NY NY:ssa on päeva pakkumine eli päivän tarjous. Arkisin lounasaikaan tarjolla on kolme huokeahintaista annosta, jotka vaihtuvat päivittäin. Tämän postauksen aikaan päeva pakkumine piti sisällään mm. Tom Kha -keittoa, vihannes-sosekeittoja, erilaisia pastoja, kanavartaita, kotletteja (virolaiset rakastavat kotletteja!) ja fish n’ chips -annoksen. Hinnat ovat 3-5 €.

KuvaNelihenkinen seurueemme oli oikein tyytyväinen tallinnalaisversioon New Yorkista. Maistelemamme annokset olivat maukkaita (mm. sinisimpukat kookosmaidossa, tryffelirisotto kauden sienillä, paistettu kuha, kanasalaatti, pippuripihvi), mutta jälkiruoat vetivät tällä kertaa kirkkaasti voitolle. Juustokakku sekä omenapiiras veivät kielen mennessään.

ÕunakookVaikka en itse vielä kokeillut juomapuolta, mainostaa NY NY tarjoavansa suuuuria cocktaileja. Täytynee keskittyä niihin ensi kerralla.

Mainokset

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: