//
you're reading...
Elokuvat, Ravintolat ja kahvilat, Tapahtumat

Katuse Kino – elokuvia katolla

Katuse Kino Spinal Tap

Mikä voisi olla hauskempaa kuin istua lämpimänä kesäiltana ulkona, juoda olutta, syödä eväitä ja katsoa elokuvaa? Katuse Kino tarjoaa tähän mahdollisuuden.

Viru Keskuksen parkkihallin kattotasanne on jälleen tänä kesänä muutettu ulkoilmaelokuvateatteriksi. Parkkipaikka on katettu ruohomatolla ja sen päällä on pitkissä riveissä lepotuoleja. Perällä on baaritiski, josta saa tilata ruokaa ja juomaa. Lipputiskiltä jokaiselle annetaan omat kuulokkeet, jotta äänentoisto olisi hyvä, vaikka joku vieressä äityisi puhumaan kesken elokuvan.

Tänä kesänä Katuse Kinon ohjelmistossa on jo ollut Martin Scorsesen elokuvien retrospektiivi. Vielä on muun muassa tulossa katsaus ranskalaisohjaaja Francois Truffautin elokuviin. Itse kävin viimeksi katsomassa täysin pöljän ja kertakaikkisen hauskan musiikkidokumenttiparodian This is Spinal Tap (1984). Lisätietoa kesän teemoista ja tulevista elokuvista löytyy Katuse Kinon ohjelmasta.

Elokuvalippuja voi ostaa etukäteen Piletilevistä tai Katuse Kinon omalta nettisivulta. Lippuja myydään myös ovella. Tavallinen lippu maksaa 5 euroa ja katettu aitiopaikka 7 euroa.

Mainokset

Keskustelu

3 thoughts on “Katuse Kino – elokuvia katolla

  1. Sattumoisin olen tulossa Tallinnaan kahden viikon kuluttua. Tämä on koettava!

    Posted by HeidiBee | 1.7.2013, 15:34
  2. Elokuvia en ole Katuse Kinossa katsonut, mutta se on muutenkin kiva paikka viettää aikaa. Aiemmin illalla, ennen elokuvan alkua, sinne ei ole pääsymaksua. Tietenkin elokuvan alkaessa pitää joko maksaa lippu tai lähteä pois.

    -Susanna

    Posted by Susanna | 21.7.2013, 09:37

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: