//
you're reading...
Design, Kierrätys, Kirpputorit, Muoti

Vaihda vaatteet! Changeroomissa voi vaihtaa vaikka koko karderoobin

ChangeKassiTelliskivi loomelinnakiin on avattu pop up -kauppa Changeroom ja päätin heti testata sen. Pakkasimme kissani kanssa suuren paperikassillisen täyteen vanhoja vaatteita. Tai ei kissa mitään pakannut, mutta osallistui aktiivisesti kassin (heh, kass on viroksi kissa) sisällön tutkailuun. Changeroomin idea on yksinkertaisen nerokas: minä vien kauppaan vanhoja, hyväkuntoisia vaatteitani ja voin vaihtaa ne vanhoihin, mutta itselleni uusiin käytettyihin vaatteisiin.

ChangeroomPaita

Vaatteet viedään Changeroomiin, myyjä arvioi ne ja antaa kunnon sekä pukineen arvon mukaan jokaiselle vaatekappaleelle 1-5 tähteä. Hyväkuntoisesta puserosta voi saada kaksi tähteä, lähes käyttämättömästä talvitakista viisi tähteä. Asiakkaalle luodaan oma asiakaskortti, jotta vaihtoja voi tehdä milloin haluaa.

Liike ei ota vastaan kuin hyväkuntoisia vaatteita, mieluiten merkkivaatteita, jotta valikoima ei muuttuisi lumpputoriksi. Vaatteita voi vaihtaa itselleen kertyneillä tähdillä, mutta jokaisen vaatevaihdon yhteydessä maksetaan lisäksi kuusi euroa. Periaattessa kyse on siis osittaisesta vaihtokaupasta, vanhoilla farkuilla ja kuudella eurolla voi saada itselleen esimerkiksi lähes käyttämättömän kenkäparin.

CRChangeRoom

ChangeroomFarkku

CRMerkki

Changeroom toimii Telliskiven loomelinnakin pop up -tilassa seuraavat kaksi kuukautta, mutta jatkaa ilmeisesti sen jälkeen samalla myymäläkäytävällä. Luovan linnakkeen väliaikainen myyntitila vuokrataan aloitteleville yrittäjille ikään kuin koepaikaksi, jossa he voivat testata liikeideansa tai toteuttaa myymäläunelmansa pienen vuokran turvin. Vuokrasopimusta ja liiketoimintaa voi halutessaan jatkaa toisessa, pysyvässä toimitilassa. Tällä hetkellä A2-talon ensimmäisessä kerroksessa on myymälöitä laidasta laitaan: luomuruokakauppa Parim pood, ekologinen lastenvaateliike Minu väike maailm, designkauppa Les Petites ja sisustusmyymälä Homeart. Parin kuukauden kuluttua Changeroom toiminee näiden puotien rinnalla ja pop up -kauppiaana aloittaa joku uusi yrittäjä.

TelliskiviA2TelliskiviPoed

TelliskiviPoed2

Mainokset

Keskustelu

3 thoughts on “Vaihda vaatteet! Changeroomissa voi vaihtaa vaikka koko karderoobin

  1. Moi, ihana juttu taas kerran. En ollut kuullut ollenkaan tästä Changeroomista (!), mutta sen sijaan huomasin, että Loomelinnakiin oli tullut uusi baari -> Pudel Baar. Sieltä ei saa Sakua ja muita basic-oluita, vaan ainoastaan erikoisempia merkkejä. Pakko päästä testaamaan mahd.pian. Avajaisiltana paikka oli niin täysi, ettei sinne ollut mitään asiaa. Tallinnassa todella tapahtuu paljon aina parissa viikossa! terveisin E

    Posted by E | 4.2.2013, 19:55

Trackbacks/Pingbacks

  1. Päivitysilmoitus: Kulutusjuhla » Tallinnassa Changeroom tekee vanhojen vaatteiden vaihdosta bisnestä - 5.2.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: