//
you're reading...
Aamiaiset, Lapsille, Ravintolat ja kahvilat, Ruokakaupat

Nop – aamiaista läpi päivän

Nop löytyy nykyään vain Kadriorgista, mikä oli pienoinen pettymys kun olin juuri ilahtunut siitä, että se oli avannut vanhassa kaupungissakin. Virossa yritysten, etenkin pienempien sellaisten, toiminta on vikkelää eikä nyt ollut ensimmäinen kerta kun lempikahvilani tuli ja meni. Mutta on-nek-si Nop jatkaa edelleen Kadriorgissa Kõleri-kadulla, tunnelmallisessa vanhassa puutalossa. Ja onni on sekin, että unikeko saa aamiaista läpi päivän.

Aamiaislista on varsin samanlainen kuin muissakin tallinnalaisissa aamupalapaikoissa. Tarjolla on erilaisia munakkaita, omeletteja pekonin kanssa sekä puuroa. Nopista saa myös tuorepuristettuja mehuja. Kahvilan leivostiski on niin runsas, että sen äärellä on vaikea tehdä jälkiruokapäätöstä.

Nop -kahvila-ravintolassa pyritään luonnonmukaiseen tarjontaan ja ruoka-aineet hankitaan mahdollisuuksien mukaan lähialueilta. Ravintolan yhteydessä on myös luomuruokakauppa.

Kadriorgin kahvilassa ovi käy keskipäivän aikaan tiuhaan, sillä sieltä voi tilata lounaan myös mukaan ja mahdollisuutta selkeästi käytetään. Kesäisin Nopin terassi on ehdoton lounaspaikka, onhan se ikään kuin omakotitalon oma pieni piha. Talvisin ”caffè latte -mammat” nukuttavat vauvojaan terassilla. Nop sopii siis lapsillekin.

Mainokset

Keskustelu

Trackbacks/Pingbacks

  1. Päivitysilmoitus: Aamiaista aamuvirkuille ja aamun torkuille | tallinnlanna - 13.1.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: