//
you're reading...
Lapsille, Ulkoilu, Urheilu

Rullat alla Tallinnassa

Tajusin tänään kuljeskellessani kaupungilla, että lähes joka kolmas vastaantulija kulki rullat alla. Mentiin rullaluistimilla, potkulaudoilla ja skeiteillä.

Vapauden aukiolla skeittareita oli ennen kaikkialla. Kaupunki kuitenkin puuttui katu-urheilijoiden liikkumiseen ja rajasi skeittareille sallitun alueen itse aukion lisäksi AHHAA-tiedekeskuksen edessä olevaan portaikkoon. Vapaussodan muistomerkin ympärillä skeittaaminen kiellettiin.

Politseiaed (vanha poliisien vihannespuutarha) on kaunis puisto keskikaupungilla. Suihkulähteiden, penkkien, lasten leikkipuiston ja koirapuiston lisäksi Politseiaedista löytyy myös muutama ramppi.

Spartan urheiluhallin lähellä on Gruuvi skatepark, jossa voi treenata itsekseen tai osallistua rullakouluun. Gruuvissa on erilliset ajat alle ja yli 16 vuotiaille skeittareille, BMX-pyöräilijöille, potkulautailijoille ja luistelijoille. Skeittipuiston voi muuten varata vaikka koko yöksi!

Telliskiven entiseltä teollisuusalueelta löytyy Loomelinnak rulapark ”Haigla” eli ”Sairaala”. Itse en ole koskaan käynyt tässä mestassa, mutta vanhaan teollisuushalliin on kuulemma rakennettu ramppeja, boxeja jne. No, katso itse:

Nykyään Eesti tänavaspordi liit eli Viron katu-urheiluliitto ajaa muun muassa uusien skeittipaikkojen rakentamista, pitää rullakoulua ja järjestää myös skeitti-, bmx-, in-line- ja potkulautakilpailuja.

Myös Skoone bastionista löytyy tilaa skeittareille:

Mainokset

Keskustelu

Ei kommentteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: