//
you're reading...
Museot, Ravintolat ja kahvilat, Urheilu

Tervitused Tallinnast!

Tallinnlanna tarkoittaa tallinnatarta ja sellaiseksi minä muutuin toukokuussa 2012 kun muutin Helsingistä Tallinnaan. Olen siis jo jonkin aikaa tutustunut uuteen kotikaupunkiini. Olen pyöräillyt pölyisessä keskikaupungissa, etsinyt maauimalaa (ei löytynyt, mutta Nõmmen urheilukeskuksessa on ulkouima-allas), istunut kahviloissa tarkkailemassa kaupunkilaisia, pettynyt yhden lempikahvilani lakkauttamisesta ja löytänytkin sen uudesta paikasta. Minulla on jokaiselle päivälle jokin pieni tehtävä, jonka on määrä avata kaupunkia uudella tavalla. Nyt tiedän jo muun muassa senkin mistä saa kaupungin parhaan hampurilaisen, mitä museota suosittelen päiväretkellä olevalle ystävälleni, kuinka Virossa ostetaan auto ja missä tykkään käydä vesiaerobicissa.

Suomalaisia on Viroon tulevista turisteista eniten, joten mikseivät minunkin ystäväni kävisi täällä. Päätin perustaa tämän blogin kun minulle alkoi sadella mitä hauskempia kysymyksiä koskien kaupunkia. Yksi kaverini tiedusteli mistä löytyisi baari, jossa sulhanen voisi polttareiden yhteydessä vetää rap-keikan. Toinen oli kiinnostunut tilaussaunoista. Ja yhden kanssa pohdimme minne saisi illastamaan 30 henkisen festivaalitiimin. Pohtiessani ja etsiessäni vastauksia, keksin että voisin jakaa tiedot myös blogissa. Hitaasti, mutta varmasti tästä kehittyy Annan matkaopas Tallinnaan. Ja varmasti muihinkin kolkkiin Virossa.

Mitä sinä haluaisit tietää Tallinnasta? Olisin iloinen jos saisin edelleen etsiä vastauksia uusiin kysymyksiin. Sillä tavalla voi ottaa kaupungin haltuun aina uusista vinkkeleistä. Jos siis mieleesi tulee jotain, kysy ihmeessä!

Teretulemast tallinnlannan retkille mukaan!

Mainokset

Keskustelu

5 thoughts on “Tervitused Tallinnast!

  1. Anna, mistä Tallinnassa saa hyvää aamiaista? Harrastetaanko siellä brunsseja? Ja kiitti vielä viimeisestä! 🙂

    Posted by Mirja | 12.9.2012, 06:48
  2. Aamiaiskysymyksen lisäksi kiinnostaa, mitä ohjelmaa suosittelet porukallemme (4 äiti-ihmistä ja 7 kpl 6-10v. tyttöjä), kun syyslomalla rantaudumme laivasatamaan la 13.10. ja lähdemme takaisin ma-iltana 15.10. Sais olla vähän kulttuuria, pikkasen kauneushoitoa, tytöille jotain aktiviteettia ja tietenkin mutkattomia ruokapaikkoja Majoitumme huoneistoissa Raatihuoneen torin kupeessa. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

    Posted by Anne Nyysti | 12.9.2012, 11:07

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Mainokset
%d bloggers like this: